TRUCK- & TRACTORPULLING OOSTEIND 2018 WAS EEN SUPER WEEKEND!
Met op zaterdag de Truck- & Tractorpulling en geweldige optredens van DJ AriiArjon Oostrom en Tamara Tol. En op zondag onze welbekende Trekkertrek! We kijken met het bestuur terug op een supermooi en geslaagd weekend! Hopelijk jullie ook!

We willen in het bijzonder de landeigenaren (Jasper Klaassen en John Timmermans), de sponsoren en alle vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van ons Truck- & Tractorpulling weekend 2018.

Op naar Truck- & Tractorpulling Oosteind 2019!


ZATERDAG 21 APRIL 2018 – VAN 14:30 TOT 00:00 UUR

Dit jaar zal de zaterdag er anders uit gaan zien als vorig jaar! We gaan dit jaar van start met competitiewedstrijden van de Hyprosport en de Agrisport. Binnen deze competitiewedstrijden zullen verschillende klassen gaan strijden om de winst. Hiernaast zullen er ook verschillende truck demo’s rijden van de VTN.

Het beloofd dit jaar weer een spectaculaire dag te worden die we feestelijk en knallend gaan afsluiten in onze feesttent. Dit jaar komen de volgende artiesten de tent op z’n kop zetten: DJ Arii, Tamara Tol en Arjon Oomstrom!

Kortom, een dag vol knallende uitlaten, gejuich, feest en gezelligheid. Iedereen is hierbij van harte welkom.


ZONDAG 22 APRIL 2018 – VAN 09:00 TOT 00:00 UUR

Natuurlijk organiseren we dit jaar weer onze welbekende trekkertrek voor de landbouwklassen! Ook zal er een Jeep klasse zijn. Deelnemers uit het dorp en van ver buiten Oosteind zullen hieraan gaan deelnemen. Daarnaast streven we ernaar om enkele specials uit te nodigen.

Zondag is er ook aan de kleintjes onder ons gedacht! Hiervoor worden er verschillende, leuke activiteiten georganiseerd. Na afloop van de trekkertrek word de dag afgesloten in onze feesttent o­­­­nder muzikale begeleiding van Disco Celebratrion. Een leuk dagje uit voor het hele gezin!


LET OP!

De locatie van ons Truck- & Tractorpulling evenement is gewijzigd! Wegens omstandigheden konden we niet op onze huidige locatie blijven. Onze nieuwe locatie is aan de Berkenstraat te Oosteind.

Spandoek-3000x2600-mm-PRINT